Hou jij ook van een schone en opgeruimde buurt en vind jij het ook vervelend als er afvalzakken en dozen naast de containers staan? Als er plasticzakken al dagen buitenhangen voor ze opgehaald worden?
Met elkaar kunnen we hier iets aan doen!

In de Vogelbuurt heb ik met bewoners een succesvol project opgezet. Gezamenlijk hebben we stoeptegels gemozaïekt in vrolijke en opvallende kleuren met de teksten:

GEEN LOS VUIL
en
ZAK IN BAK

Deze tegels liggen inmiddels bij afvalcontainers en op andere “moeilijke” plekken in die buurt en in Achterwillens. In samenwerking met de Speelwinkel gaan we zo’n project nu uitvoeren in onze buurt en jij kunt hier letterlijk je steentje aan bijdragen.

We starten op woensdagavond 7 november om 19.30 uur in mijn atelier MoZaEnZo in de Speelwinkel, Raam 60-62. Als je één of meerdere woensdagavonden tijd hebt, ook als je nog nooit gemozaïekt hebt, en gezellig mee wilt doen, ben je van harte welkom. De koffie staat klaar!

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mij bellen of mailen (06-14125038 of mozaenzo@live.nl). Je kunt je ook aanmelden bij Sarie Donk in de Speelwinkel.
We zien je graag op 7 november,

Jeannette en Sarie