Wijkagent

Rashmad Nanhekhan

Ik ben sinds 15 augustus wijkagent in Gouda West. Als wijkagent ben ik de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie. Mijn werk speelt zich deels op straat en deels achter de schermen af. Hierin werk ik samen met een heel team van collega’s uit team Gouda. Ik heb ervaring opgedaan in de eenheid Amsterdam en gewerkt als agent en rechercheur. Ik ben voor de bewoners/ondernemers een eerste aanspreekpunt als het gaat om openbare orde en criminaliteit in de wijk. Daarnaast onderhoud ik contact met partners zoals de gemeente, welzijnsorganisaties, winkeliers en buurt- en bewonersorganisaties. Wil je iets melden, iets vragen mail mij rashmad.nanhekhan@politie.nl

wijkagent

Wanneer iemand contact wil met de wijkagent dan kan via internet www.politie.nl een contactformulier worden ingevuld. Dit spreekt echt voor zich. Er kan eerst gezocht worden op postcode, dan de wijkagent aanklikken dat zijn er voor het Centrum, Kadebuurt en Kort Haarlem dus 2. 1 van de twee aanklikken, dan “meer informatie” aanklikken. Dan komt de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. Ter kennisname: 1 van de 2 belt u terug, dit is niet per se degene die u aanklikt. Het is net wie er weer als eerste in dienst is.

Het kan ook zijn wanneer u geen internet heeft, dat u 0900-8844 belt en vraagt om een terugbelverzoek van de wijkagent. Dan maakt de meldkamer een contactformulier op. Het kan wel zijn dat u wat langer in de wacht staat bij het 0900 nummer.

Close