Zondag 24 september Zeskamp op de ‘Raam’

Wie in de Raambuurt kent Buurthuis de Speelwinkel niet ?? Dit jaar bestaat het buurthuis 45 jaar en dat willen we met de hele buurt groots gaan vieren, en wel met een ZESKAMP, een foto– en een taartenbakwedstrijd. Dit festijn wordt gehouden op zondag 24 september, met als thema “OPEN HUIS”.

Ga je de challenge aan?

De zeskamp is voor jong en oud uit de buurt. Je kunt je als team aanmelden. Een team bestaat uit 6 personen (volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar) plus een captain. Maak met je buren of clubje een team, bedenk een pakkende naam en meld je aan bij de Speelwinkel. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: denk aan een hindernisbaan, rodeostier en funslang. Bedenk wel dat meedoen belangrijker is dan winnen! We zijn ook op zoek naar scheidsrechters, begeleiders om bij de diverse spellen te assisteren, voor de catering, mensen die na afloop helpen opruimen enz. En natúúúrlijk veel mensen die de teams komen aanmoedigen.

In verband met de organisatie is het zaak om je op tijd aan te melden, uiterlijk 8 september. Er zijn spelletjes voor alle kinderen aanwezig en er is een draaimolen. Het evenement begint om 13.00 uur en duurt tot ± 17.00 uur.

Afgesloten
De Raam zal vanaf de Verlorenkost tot aan de Vlamingstraat, aan de zijde met de even huisnummers worden afgesloten voor alle verkeer. De auto’s aan die kant kunnen geparkeerd worden bij Cargill.

Meldt je nu aan met een team van 6 personen Aanmelden kan tot 8 september, per e-mail, buurthuis@despeelwinkel.nl. Na die datum krijgt u een bevestiging van uw deelname.

Dit wordt een burendag om nooit te vergeten !