Pamela Vos geeft via haar bedrijf Vitavos: 3 lessen in Buurthuis de Speelwinkel.

Op maandagochtend:
09.30 – 10.25 uur Seniorfit
10.30 – 11.25 uur Pilates/yoga

Op donderdagmiddag:
13.15 – 14.15 uur Yoga/Pilates

Voor meer informatie of het volgen van een proefles, kijk op www.vitavos.nl.

Seniorfit
Een combinatie les waarin rustig wordt gewerkt aan het versterken en soepeler maken van het lichaam. Diverse oefeningen worden uitgevoerd waarbij balans, lenigheid, flexibiliteit en spierkracht samenkomen. Om de conditie te verbeteren wordt er rustig bewogen op muziek en wordt er afgesloten met pilates oefeningen en stretching. Deze les is heel geschikt voor mensen die langzamer op willen bouwen of willen bewegen op een rustiger tempo.

Pilates/yoga
Het beste van twee lessen: Pilates en hatha yoga worden gecombineerd. Het grootste gedeelte van de training bestaat uit Pilates met een klein stukje Yoga. Core stability (versterken van buik,- en rugspieren), asanas (houdingen), lenigheid, ademhaling, meditatie en ontspanning komen samen. Ook bij deze groepsles is er aandacht voor body en mind.

Yoga/Pilates
Het beste van twee lessen: hatha yoga en pilates worden gecombineerd. Het grootste gedeelte van de training bestaat uit Yoga met een klein stukje Pilates. Meditatie, asanas (houdingen), core stability (versterken van buik,- en rugspieren) lenigheid, ademhaling en ontspanning komen samen. Er is aandacht voor body en mind.