Na een lange hete zomer gaan we aan een nieuw mozaïekseizoen beginnen!

We gaan o.a. aan de slag met getrommelde glasstukjes. Daarmee kun je een huisnummer op een houten ondergrond maken(3 lessen, kosten € 55,00), of we mozaïeken een glazen schaal met glasstukjes (6 lessen, kosten € 105,00). Je kunt je hiervoor aanmelden.

HERFSTVAKANTIE

In de herfstvakantie, op woensdag 26 oktober houden we een workshop voor iedereen van 8 tot 80 jaar, tussen 13.30 en 17.00 uur. Kom gezellig met je kind(eren) of kleinkind(eren), met vriendinnen of met je buurvrouw/man. Er is voor iedereen iets interessants te doen. Je kunt hier een leuke middag hebben, lekker bezig zijn en nog iets leuks mee naar huis nemen voor maar € 7,50 per persoon.

De dinsdagochtenden zijn als vanouds gereserveerd voor strippenkaarters. Je kunt van 10.00 – 12.30 uur iets naar eigen keuze komen mozaïeken, je kunt dus zelf een schaal, tafeltje, bloempot, spiegel of iets dergelijks meenemen. Het is ook mogelijk om een voorwerp bij mij te kopen. Een strippenkaart kost € 57,50 en daarvoor mag je 6 keer komen mozaïeken. De kaart is 1 jaar geldig en hoeft niet achter elkaar gebruikt te worden. Er is nog ruimte voor meer mozaïekers. Voor de donderdagavond kun je op de wachtlijst gezet worden.

BASISCURSUS

De basiscursus – die je elke dinsdagochtend kunt beginnen- is van 10.00 – 12.30 uur. In deze cursus leer je in 6 lessen vijf verschillende kniptechnieken die je toepast op een bamboeschaal. Je werkt met tegelstukjes, de laatste les wordt gebruikt om te voegen. Het resultaat is altijd verrassend en je hebt een uniek werkstuk gemaakt. Deze cursus kost € 105,00, dat is inclusief alle materialen, koffie/thee en gezelligheid! Als je het leuk vindt om met een paar mensen iets creatiefs te gaan doen, denk dan eens aan MoZaEnZo. Met elkaar kunnen we een workshop naar wens organiseren. Ik adviseer je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

AGENDA

26 oktober2022: De herfstworkshop 8-80 jaar
Elke dinsdagochtend: Start Basiscursus Mozaïek
Elke dinsdagochtend: Strippenkaarters
Elke donderdagavond: Strippenkaarters
Voor info en aanmelden: mozaenzo@live.nl of 06 14125038
We zien je graag in mijn atelier aan de Raam 60 in Gouda!